Limonade

Bewerkte limonadefles
Limonade wordt steeds populairder als je kijkt naar verschillende lunchrooms. Vaak zie je dat deze zelf gemaakt worden. Dit is niet alleen lekker, maar het ziet er ook super leuk uit! Toen ik laatst door de stad liep viel mijn oog op een hele leuke fles limonade. Door de frisse zomerse kleur en de leuke fles kon ik hem daardoor ook niet laten liggen. De limonade is dan wel niet zelf gemaakt, maar ik besloot toch om deze even te proberen. Ook is hij al gemengd, dus je hoeft er geen water meer aan toe te voegen!

tumblr_mn8bueprt51sqftruo1_500

 

Toen ik de fles open maakte bleek dat er erg veel koolzuur in zat. Hier hou ik heel erg van dus ik was aangenaam verrast! De limonade heeft een hele overheersende citrus smaak, en smaakt daardoor ook een beetje zuur. Helaas is hij niet heel erg dorstlessend wegens de koolzuur en de zuurdere smaak. Een glaasje water ernaast is dus wel een aanrader! Wat ik heel erg lekker vind is om er nog wat fruit doorheen te gooien. Dit maakt de limonade net wat zoeter.

Deze limonade is geschikt voor een zomerse dag en is verkrijgbaar bij de Hema. Ik geef deze limonade een 7,5

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *