Happy lives ontdekt…. Urban 9!

Mixus_studio_urban9_004

Ik woon nu wel in Den Haag, maar Rotterdam is altijd wel een beetje mijn stad gebleven. Naar mijn mening wordt Rotterdam ook steeds leuker. Er zijn genoeg toeristische hotspots, maar als je verder kijkt dan dat kan je echt verliefd worden op Rotterdam.

Laatst heb ik een onwijs leuk pleintje ontdekt bij de Botersloot. Dit zit vlak bij de markthal en is goed te bereiken want station Blaak zit om de hoek. Op dit pleintje zitten veel leuke kleine restaurantjes en koffiezaakjes. En als ik ergens van hou is het dat wel! Kleine leuke alternatieve koffiezaakjes staan altijd hoog op mijn verlanglijstje bij het bezoeken van een stad. Dit omdat de sfeer er bijna altijd goed is en omdat het heel klein en intiem is. Een van mijn favoriete koffiezaakjes is dan ook Urban 9.

Urban-Espressobar-Rotterdam-Knook-Verbaas-9a

Urban 9 is typisch een voorbeeld van zo’n klein leuk koffiezaakje. Niet alleen ziet Urban 9 er super leuk uit, maar ook de kwaliteit van de koffie en het eten is simpel weg heel goed. Tijdens het schrijven van deze blogpost zit ik dan ook te genieten van een heerlijke cheesecake en een ijskoffie. Sowieso hou ik heel erg veel van ijskoffie, maar deze smaakte wel heel erg lekker! Ook de bediening is altijd super spontaan en zorgen altijd voor een lach op je gezicht. Kortom, hier wordt ik onwijs blij van! Urban 9 kun je vinden op de Botersloot 44-A in Rotterdam!

Enjoy!

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *