Mijn maand… Juni!

Humblehoney

(Ik wil graag van te voren melden dat de foto’s niet van de beste kwaliteit zijn. Heel vervelend, want bij mijn Iphone foto’s komt er in de hoek een uitroepteken te staan waardoor de fotokwaliteit niet meer zo goed is. Ook zal deze minder lang zijn als de volgende wegens de kwaliteit.)

Het is alweer een week juli, maar beter laat dan nooit! Hier is hij dan, mijn maand… Juni!  Het was een leuke maand met veel leuke dingen. Kijk snel mee!

Bewerkt telefoonhoesje

 

 

 

 

 

 

 

 

De maand begon erg leuk. Al een tijdje was ik op zoek naar een leuk nieuw telefoonhoesje. Ik had heel lang een wallet en vond dit ook heel erg fijn. Helaas had die ook zijn tijd gehad, dus het was tijd voor een nieuwe! Ik vind een wallet telefoonhoesje altijd heel erg handig en eigenlijk wilde ik er weer zo een. Helaas waren alle leuke wallet hoesjes heel erg duur en als een arme student kan ik dat niet betalen. Toen viel mijn oog op dit super leuke marmeren hoesje! Ik hou van marmer dus ik kon deze natuurlijk niet laten liggen!

IMG_6408

Jummm…. Naanbrood met zalm, sla, crème fraîche, champignons. en avocado. Dit was serieus het lekkerste wat ik deze maand heb gegeten. LOVE IT!!

Foto 07-07-16 20 57 30

Misschien een beetje een gekke foto, maar op donderdag avond eten we altijd samen met Marquis. Marquis is mijn dispuut (Hier zal ik nog een keer een uitleg over geven in een andere post). Bij de flying tiger hadden we een head basket op de kop getikt. Geniaal natuurlijk als je al een aantal biertjes verder bent. De bedoeling is dat je die head basket op je hoofd zet en andere mensen er bierpongballetjes in moeten gooien.

13619982_1028732107175907_7592929693748311490_n

Oh heerlijk! Een paar jaar geleden ben ik op vakantie geweest naar Thailand. Hier ben ik echt een beetje verliefd geworden op de Thaise cultuur, maar vooral het heerlijke Thaise eten. Deze gerechten zijn niet alleen super lekker, maar ook nog is super gezond! Mijn favoriete gerecht in Thailand was de Phad Thai. 2 Weken geleden was er een Thailand festival op het Plein in Den Haag. Ik werd hier erg gelukkig van want de sfeer was erg leuk, en ze verkochten Phad Thai! Deze konden we natuurlijk niet laten liggen, en genoten we in het zonnetje aan de Hofvijver van een heerlijke Phad Thai.

IMG_6504

Ook maakte ik zelf Ice T. Hij was erg lekker alleen ga ik er de volgende keer wat minder citroen in doen zodat hij wat zoeter smaakt.

Mixus_studio_urban9_004

Deze week ben ik naar Rotterdam gegaan voor een lekker koffietje met mijn vader bij Urban 9! Meer weten over Urban 9? Lees dan mijn vorige blogpost!

 

Dit was mijn eerste maand.. Juni! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *