Happy lives ontdekt…. Club Vers!

happy-lives-2

Ik woon nu al een tijdje in Den Haag, maar ik blijf nieuwe dingen ontdekken. Nieuwe leuke straatjes, leuke kroegjes, maar ook super leuke koffietentjes en lunchrooms. Ik vind het dan ook leuk om dit met jullie te delen! Ik was al een aantal keer voorbij Club Vers gefietst maar ik had nooit echt tijd om naar binnen te gaan. Totdat ik vorige week zaterdag een lekker ochtendje vrij had, en zin had in een kopje koffie. Op naar Club Vers! Ik was super benieuwd hoe het er van binnen uit zou zien, en het klopte precies met mijn verwachtingen. Een leuk ingericht koffietentje, met een heel schattig en modern interieur. Ik bestelde een cappuccino en ging buiten op het terras zitten. Wat een super leuke plek! Het zit op de Stationsweg in Den Haag. Dit is een super drukke straat die uitloopt op station Hollands spoor. Er gebeurd van alles en je kunt lekker mensen kijken.

Toen werd mijn cappuccino geserveerd. Hij was bekleed met een mooie latte art en werd gebracht met een glimlach. Zo wil ik mijn ochtenden altijd wel! Super relaxed genieten van een cappuccino in het zonnetje. Het plaatje was voor mij helemaal compleet.

img_7456img_7455img_7458img_7453

De naam zegt het eigenlijk al, Club Vers zorgt dat alles vers wordt bereid en dat het eten er onwijs goed uit en lekker uit ziet. Ook serveren ze veel gezonde gerechten en natuurlijk ‘superfoods’. Het is gewoon letterlijk een feestje op je bord en nog super lekker ook.

Kortom…. Ik zou er zeker even langs gaan!

Club Vers, stationsweg 136A, Den Haag

http://www.clubvers.nl

 

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *