Review: Freeman Honeydew & Chamomile sleeping mask

Review sleeping mask

Sinds kort loop ik stage bij Kek Mama. Een van de voordelen van het werken bij een tijdschrift is de Tombola. Tijdschriften krijgen allerlei producten opgestuurd van bedrijven om ze te testen en hopelijk te reviewen. Super leuk al die spullen natuurlijk, maar niet alles wordt gebruikt. Daarom doen tijdschriften eens in de zoveel tijd een Tombola. Iedereen die er werkt kan de spullen voor een hele goedkope prijs kopen.

Goed, ik kon het niet laten om er even tussen te neuzen, en kwam met een tas vol goodies thuis. Ik had het natuurlijk niet voor niks gekocht en besloot er gelijk gebruik van te maken. Het eerste wat ik uitprobeerde was het Freeman Honeydew & Chamomile sleeping mask.

dsc_0777
Honeydew & chamomile sleeping mask

Ik haalde al mijn make-up eraf en smeerde het masker op mijn gezicht. Het masker ruikt overduidelijk naar meloen. Niet chemisch, maar echt of je net een halve meloen op je gezicht hebt gesmeerd. Echt heel erg lekker, maar je moet er wel van houden. Het masker trok snel in, dus geen vies kussensloop gevaar.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd, voelde ik meteen aan mijn gezicht, en het was super zacht. Ook toen ik mijn gezicht afspoelde was het nog steeds erg zacht.

dsc_0802

Het was wel een gek idee dat je een masker opbrengt voordat je gaat slapen. Vaak worden maskers namelijk hard. Dit masker trekt gelijk in je huid en zorgt juist niet voor een trekkend gezicht, en scheelt tijd want je hebt een hele beauty treatment over night!

Ik ben erg blij met dit masker. Ik gebruik dit nu dagelijks, en ik heb nauwelijks meer onzuiverheden in mijn gezicht.

Het masker is te koop bij Kruidvat voor €3,99.

 

Hoe goed verzorg jij je gezicht? 

Misschien vind je dit ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *