Review Naked palette 2

dsc_3541

YES!! Eindelijk is hij dan in mijn bezit! De Naked palette 2 van Urban Decay. Een prachtig oogschaduw palette met verschillende ‘nude’ kleuren. Wat was het een heerlijk moment om met een tasje gevuld met de Naked 2 de ICI Paris XL te verlaten. Het palette is te koop voor €49,90.

Urban Decay is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1996. Ze hebben verschillende soorten beauty producten op de markt gebracht. Het bekendste product van Urban Decay is dan ook de Naked palette. Deze heeft 3 variaties. Ze lijken wel allemaal op elkaar alleen de ondertoon van de kleuren is net iets anders. De Naked palette 2 is de meest natuurlijke met veel bruintinten.

Ik gebruik altijd bruintinten als ik oogschaduw opbreng. Dit doe ik omdat het mijn ogen wat sprekender maakt en het natuurlijker is dan een felle kleur zoals groen etc. Ook kun je dit in het dagelijks leven gebruiken zonder er te opgemaakt uit te zien. Maar waarom wilde ik het palette zo graag hebben? Ik vind het belangrijk dat als je je make-up doet, het ook de hele dag blijft zitten. Hier had ik nog niet een perfect product in gevonden. Over dit product heb ik veel goede verhalen gehoord, en jongens eerlijk… Het palette ziet er gewoon prachtig uit! Reden genoeg om het palette te proberen.

dsc_3541

dsc_3616

 

Het is een erg fijn palette om mee te werken. De textuur van het product is erg zacht en smeert lekker uit. Door de kwast die erbij zit kun je goed blenden en het product aanbrengen.

Ja, dit is hem dan! Het product waar ik al erg lang naar zocht. De Naked palette 2. En hij blijft nog zitten ook……..

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *