Interview met: Just Loes

Interview Just Loes

 

Just Loes. Een sprankelende webshop met een spontane eigenaresse. Toen ze 18 was, begon ze met sieraden maken, en vond dit zo leuk dat ze hiermee is doorgegaan. Sinds een paar jaar worden haar klanten er helemaal ‘woest en wild’ van, zoals Marloes zou zeggen. Ze houdt een blog bij via Facebook en behaalde binnen een aantal jaar 25.000 volgers.

 

Kun je kort iets over jezelf vertellen?

”Ik ben Marloes, 42 jaar oud en ik maak al sinds mijn achtiende sieraden. Ik heb 20 jaar als stewardess gevlogen bij de KLM. Dit vond ik geweldig. Sinds 1 december ben ik daarmee gestopt omdat Just Loes ‘woest en wild’ op mijn pad kwam.”

 

Hoe ziet een dag in jouw leven eruit?

”Om half 7 gaat mijn wekker. Mijn kleine man moet namelijk om half 9 op school zijn. Daarna kom ik thuis en zet ik een lekkere cappuccino voor mezelf. Dan is het tijd om mijn kralendomein in te schieten en werk ik zo lang als ik kan. Mails beantwoorden, bestellingen maken, sieraden ontwerpen, alles inpakken en verzendklaar maken. Om half 4 haal ik mijn kleine man van school en dan werk ik nog even door tot 18:00. Alle bestellingen moeten namelijk om 18:30 op het  postkantoor zijn. Oh, en tussendoor doe ik ook nog even de boodschappen, het huishouden en drinken we een kopje thee. Na het eten nog even quality time, en daarna werk ik altijd nog door. Vaak tot een uur of 11 ’s avonds. Daarna ga ik slapen.”

Oh, en tussendoor doe ik ook nog even de boodschappen, het huishouden en drinken we een kopje thee

 

Wat zouden mensen nou niet van jou verwachten?

”Dat ik heel geordend kan zijn in mijn eigen chaos.”

 

Wat is het beste advies wat je ooit gekregen hebt?

”Jaag je dromen na, doe wat je leuk vindt en bij twijfel is het altijd, JA!”

 

Wat is het gekste dat je is overkomen door Just Loes?

”Dat ik met mijn verjaardag kaarten en cadeautjes kreeg van klanten. Heel bijzonder!”

 

just-loes-interview-2

just-loes-interview

 

Wat wil je ooit nog bereiken?

”Een winkel met een atelier erachter. Het liefst met ook een workshopruimte. Iets met cupcakes, Blond servies en kopjes thee en heel veel gezellige dames die vooral graag naar de winkel komen omdat het er zo gezellig is! Een roze bril heb ik zeker op.”

 

Hoe ga je om met negatieve reacties?

”Negatieve reacties horen erbij. Gelukkig krijg ik ze zelden. Soms zijn ze terecht en dan los ik het zo goed mogelijk op en soms zijn ze onterecht…en los ik ze eigenlijk alsnog op. Ik hou ervan om mensen tevreden te houden en/of krijgen”

 

Wat is jouw kracht?

”Ik denk dat mijn kracht mijn persoonlijke benadering is. Ik blog erop los en ik maak me niet te druk om wat mensen wel niet van me zullen denken. Ik vind alles wat ik doe oprecht leuk, hou heel erg van de interactie met de volgers op Facebook en mijn klanten en ik denk dat mensen dat voelen. Daarnaast werk ik ook keihard. Dit zou natuurlijk ook invloed moeten hebben.”

 

Waar ben je het meest trots op?

”Op alles wat ik tot nu toe heb bereikt in het leven, vooral ook op alles rondom Just Loes. Ik had er nooit op gerekend.”

 

Had je ooit verwacht dat je zo groot zou worden?

”Nee.  Al is het wel heel erg gaaf!”

 

Wat doe je naast je werk?

”Naast Just Loes bestaat zowaar nog een heel leven. Ik vind het enorm leuk om op school te helpen en dat doe ik ook altijd wanneer ik kan. Ook al heb ik stiekem geen tijd. Tijd moet je maken! En quality time met het gezin en vrienden staat absoluut op nummer één.”

 

Hoe kun je Just Loes het beste omschrijven?

”Tja, woest en wild! Ik zou het zo 1, 2, 3 niet kunnen zeggen. Woorden die bij me passen zijn: Passie, energiek, chaotisch, gezellig, praatgraag, doorzetter en creatief.”

 

Welk advies zou je ons mee willen geven?

”Ga altijd op je doel af, twijfel niet, stel alle vragen die je hebt, durf te dromen en daar naar te leven.”

 

Neem een kijkje op haar webshop, het is zeker de moeite waard

Misschien vind je dit ook leuk

2 reacties

 1. Leuk! Dat is helemaal Marloes. Ik volg haar bijna vanaf het begin en heb haar groei meegekregen online.
  Ze voelt als een lief en warm iemand voor mij en is een soort ‘online vriendin’ inmiddels.
  Ik wens haar alle goeds toe in haar ontwikkeling als Just Loes en volg haar graag verder in haar nieuwe stappen die ze op haar pad heeft. Toppertje!

 2. Wat een fantastisch open en lieve vrouw is ze toch!!
  leuk interview en ik wens haar alle geluk met haar aanstormende droom!!
  HouGewoonVanHaar ♡♡
  Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *