De fijnste series van Netflix

relax-netflix-bank

Af en toe kan dat zo fijn zijn. Serietje aan, koppie thee en een grote reep chocola. Dit zijn de leukste series voor een avondje thuis.

1 White collarΒ 

Heerlijke wegkijk serie over FBI agent Burke en zijn veel te knappe criminele handlanger Neal Caffery.

 

white-collar

 

2 Gossip Girl

Lekkere serie over al het drama uit de upper east side.Β Als je hem nog niet hebt gezien, kruip dan snel op de bank! Je kunt hem natuurlijk ook gewoon nog een keer kijken.

 

gossip-girl

 

3 Nashville

Countryzangeres Rayna doet het goed, totdat ze ineens met Juliette Barnes moet samenwerken.

 

nashville

 

4 Suits

Mike Ross is een briljante jongen, met een hoog IQ en fotografisch geheugen. Als hij voor zijn beste vriend Trevor een aktetas met marihuana af moet leveren voor een hele bak geld, gaat het mis. Hij komt erachter dat hij de tas bij undercoveragenten moet bezorgen, en besluit te vluchten. Daarbij loopt hij per ongeluk binnen bij Harvey Specter, die sollicitaties afneemt voor een nieuwe stagiaire. Hij ziet Mike aan voor een kandidaat, en neemt hem aan. Niemand weet van zijn geheim: hij heeft nooit zijn studie afgemaakt..

 

suits

 

5 Orphan Black

Spannende serie over een prostituee die wordt meegesleurd in een samenzwering, nadat ze getuige is van de zelfmoord van een meisje dat er precies hetzelfde als haar uitziet.

 

orphan-black

 

6 Gilmore girls

Weer zo’n lekkere wegkijker! Rory en Lorelei Gillmore maken de ”typische” moeder dochter dingen mee, en het is geweldig om naar te kijken!

 

gillmore-girls

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *