Review MAC lipstick, ‘Kinda sexy’

mac-kinda-sexy-lipstick

Vandaag heb ik weer een review voor jullie! Dit keer van de MAC lipstick β€˜Kinda sexy’. Stiekem ben ik een beetje verliefd aan het worden op het merk. Het is een prachtig make-up merk met verschillende producten.

De MAC producten zijn bij vrijwel elke Bijenkorf te vinden. De Kinda sexy lipstick kost €19,50.

MAC heeft een groot assortiment aan lipsticks. Van hele felle kleuren tot hele neutrale kleuren. Kinda sexy is een lipstick met een neutrale kleur. Het is een kleur die je elke dag op kunt doen. Het maakt je gezicht wat zachter en hij valt niet heel erg op.

DSC_3708DSC_3683

Dit is hem dan! De lipstick. Het is een matte lipstick die zonder moeite een volle roze/peachy laag over je lippen heen smeert. Matte lipsticks vind ik altijd fijner om te dragen omdat het wat minder opvalt dan een glanzende lipstick.

DSC_3698DSC_3713

Ik vind het een mooie kleur. Zelf heb ik een best lichte huid en daar gaat hij prima bij en maakt je gezicht niet flets. De lipstick blijft ongeveer 3 uur zitten, daarna moet je weer bijsmeren!

Ik ben erg blij met mijn aankoop en raad hem dan ook zeker aan!

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *