Review Kiko nail polish

DSC_0170

Ik heb gel nagels laten zetten. Vaak vind ik dit hele neppe uitstraling geven, maar als het goed wordt gedaan vind ik het wel heel erg mooi. Een van de redenen dat ik gel nagels heb laten zetten is dat ik ontzettend verslaafd ben aan nagels bijten. Ik heb hier echt een hekel aan dus wil graag een nieuwe tic creëren. Het enige is nu wel dat ik de mensen om mij heen ongelofelijk irriteer met het getik van mijn nagels op bijvoorbeeld een tafel. Maar goed, weer iets om af te leren.

Ik wilde mijn nagels niet in de salon laten lakken aangezien je de gel lak er dan niet meer af kon halen. Ook vind ik vind het leuk om meerdere kleurtjes te gebruiken bij verschillende outfits. Ik ben lekker de stad in gegaan en kwam thuis met een mooie lak van Kiko.

DSC_0165

Kiko is een merk afkomstig uit Milaan. Het merk biedt niet al te dure beauty producten met een goede kwaliteit. Wie houdt daar nou niet van? Ik was dan ook erg blij dat er een Kiko filiaal in Den Haag opende.  Het Kiko filiaal in Den Haag is te vinden in de Spuistraat.

De nagellak die ik kocht is een mooie frisse en beachy kleur. Hij is oud roze en dekt mooi. Hiervoor moet je wel 2 lagen lakken. Ook blijft de nagellak best lang zitten. Ik heb hem nu al iets langer dan een week op en hij is nog steeds mooi en dekkend terug te vinden op mijn nagels. De nagellak heeft geen naam maar heeft het nummertje 217 en hij kost €3,90.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *