Reporten #1

parade

Een tijdje geleden stond ik in het vrij nieuwe Parkroad café in Den Haag. Geopend door 4 mannen die al jaren hun eigen radiozender vertegenwoordigen. Eerst in de boerderij in Zoetermeer, maar nu in hun eigen café.

Ik ging met een vriendin van mij naar een live optreden daar.  We bestelden een biertje en we werden aangesproken door Ferry Bovet. Hij maakt al jaren lang filmpjes voor een festival (De naam van dit festival wordt niet in deze post vermeld. In de komende posts zal hier meer over worden verteld). Elk jaar werkt hij met een ander meisje dat het festival presenteert voor de camera. Hij vroeg ons of wij interesse hadden om het dit jaar te doen. Heel lang hoefde ik niet na te denken, want het interviewen van artiesten voor de camera klinkt wel heel erg gaaf.

We spraken af en we wilden een proefreportage maken. Gewoon om te kijken hoe ik het doe, en of ik überhaupt wel thuis hoor voor een camera. Hiervoor gingen we naar de parade in Den Haag. Ik ben zelf best tevreden met het resultaat. Alleen de intro zou wel een stukje beter kunnen. Maar dat is best lastig. Verder moet ik nog wel wennen aan het praten voor een camera.  Voor het einddoel moet er dus nog veel veranderen en moet ik nog veel leren. Ik neem jullie mee onderweg daarnaartoe. Vandaag is het tijd voor filmpje één. Veel kijkplezier!

Laat me weten wat jullie vonden van mijn eerste proefreportage!

 

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *