Over

Hoi!

Mijn naam is Maxime. Ik ben het meisje achter deze blog. Ik ben geboren op 16 december 1996 in Rotterdam, en ik ben een tijdje geleden verhuisd naar Den Haag.  Ik zat er al een tijdje aan te denken om een blog te beginnen.  Ik vind het heel erg leuk om te schrijven over alles wat ik leuk vind en wat mij interesseert. Ook vind ik een uitdaging heel erg belangrijk. Mijn doel in het leven is om er zoveel mogelijk van te maken en zoveel mogelijk te ontdekken. Ook vind ik het leuk om anderen te inspireren. Op deze blog kan je lezen over travel, lifestyle en food.

Waarom nou deze drie onderwerpen? Niet alleen omdat ze me heel erg interesseren, maar ook omdat ik het leuk vind om erover te schrijven. Ik vind reizen heel erg leuk. Zoals ik al eerder schreef wil ik graag zoveel mogelijk ontdekken. Hoe kan je dat nou beter doen dan te reizen? Mijn grootste droom is dan ook om de route 66 te rijden (hoe cliché haha). Ik ben al op veel plekken in de wereld geweest, maar de wereld heeft nog zoveel meer te bieden !

Ook hou ik heel erg veel van eten. Van een lekker gerecht kan ik heel erg genieten. Ook vind ik het ontzettend leuk om te koken. Dit heb ik een beetje vanuit huis meegekregen. Mijn moeder kan van alles wat lekkers maken.

Lifestyle interesseert mij ook heel erg. Vaak willen mensen zichzelf veranderen door het zien van een lifestyle van iemand anders, maar ik vind dat je vooral gewoon jezelf moet blijven. Als je dat niet doet hou je niet alleen de wereld, maar ook alleen jezelf voor de gek.

Deze drie onderwerpen zullen dan ook de hoofdonderwerpen zijn van Happy lives!

Enjoy!